top of page
velogies bezoekers 1
Velogies landschap rond
IMG_8352
velogies bezoekers 2
IMG_7469
131__D3S9681AF-Fotografie - Version 2_actbig
cruysberghs
IMG_6611
Entre_Deux_Monts19 Medium-min
trailrunning
velogies bezoeker 3
Bierbak_WV

Kriekstraat 2

8970 Reningelst

Ligging

 

De vakantiewoning is gelegen in de Kriekstraat 2, te 8970 Reningelst (deelgemeente Poperinge), fietsdorp en gekend van de internatie wielerwedstrijd. 

Reningelst biedt het beste van 2 streken, het golvende landschap van het Heuvelland én het vlakke hoppeland van Poperinge.

Actieve sporters kunnen zich uitleven met de mountainbike, fietsen of te voet langs de kuitenbijters zoals de Kemmelberg, Rode Berg en Catsberg.

Levensgenieters kunnen hun hart ophalen met de streekbieren van Poperinge en Vleteren, zoals de trappisten van West-Vleteren en de Catsberg (Mont des Cats), Hommelbier en Sint-bernardus.

Fijne wijnproevers kunnen in de wijngaarden rond de Rode Berg en Monteberg volop degusteren en genieten.

Een uitstap naar de kust (strand of Plopsaland), Frans-Vlaanderen, Ieper en Bellewaerde park behoort ook tot de mogelijkheden (20 a 30 min).

Rustige buurt

Het vakantiehuis ligt tussen woningen van jonge gezinnen, dichtbij een speelplein en enkele voetbalvelden. Binnen de 2 minuten bent u te voet in de wijdse velden van de Hoppestreek.

De belangrijkste dagelijkse behoeften vind je op wandelafstand in de dorpsslagerij, de bakkerijen, de apotheek of groentenwinkel.

Tot binnenkort, Dennis & Delphine

bottom of page