top of page

"After climbing a great hill, one only finds that there are many more hills to climb".

 

Nelson Mandela

Vakantiehuis Velogies

Het vakantiehuis werd volledig gerenoveerd in 2010. Dennis & Delphine, gefascineerd door vintage design, vatten de renovatie van het huis hoogst origineel op. Ze richten het volledige huis in met een maximale openheid en kiezen voor enkele gedurfde interieurmaterialen, zoals staal, roostering, gepolierde beton en hout. Het binnenskelet is in staalbouw opgetrokken, en ondersteunt het houten skelet. Het geeft een intrigerend contrast tussen oud en nieuw, gezellig en industrieel. 

 

Nadat ze meer dan 8 jaar woonden in het huis dat gebouwd werd voor 1900, beslissen ze om de prachtige streek te delen met vrienden, gezinnen en fietsfanaten. Het huis wordt met een minimum aan ingrepen opengesteld als vakantiehuis.  Het kookeiland, de centrale plaats van het huis, nodigt uit om tijdens het aperitief en het koken te genieten van uw dierbaren en kennissen. Als kok moet je dus niks missen van de sfeer in huis!

 

Dennis, een echte wielerfanaat, zal u met veel enthousiasme enkele steile singletracks voor de mountainbike aanbevelen. Ook voor de après-bike kan hij verschillende leuke adressen aanbevelen!

Geniet van uw verblijf en tot binnenkort.

Dennis & Delphine

 
Kriekstraat 2
8970 Reningelst

vakantiehuis velogies
  
0485 38 20 37
BE 0726464177

Success! Message received.

bottom of page