Interieur

 

Het huis is opgevat in een open concept, waarbij het kookeiland op gasvuur, de 'voute' tv hoek, de eettafel en de ontbijthoek met elkaar verbonden zijn. Het interieur is een mix van vintage design en industriële accenten.

Slaapkamers

Het vakantiehuis heeft 2 grote slaapkamers en een kleine slaapkamer. In de twee kamers kunnen 4 volwassenen overnachten. De kleine slaapkamer biedt plaats aan twee personen (bv. 2 kinderen). Er is ook plaats voor een reisbed, en er is een babybed aanwezig (op aanvraag).

 

Keuken

 

Het kookeiland omvat een (wok)gasfornuis voor 5 potten, een vaatwasmachine, een kleine elektrische oven en een microgolfoven. Potten ,pannen ,glazen en bestek zijn voorhanden. In de grote frigo kunt u alles bewaren om tijdens uw verblijf volop te koken.

Sanitair

Er is een grote inloopdouche voorzien en een wastafel.

Glazen tuinkamer

Buiten is een glazen tuinkamer voorzien om even de rust te zoeken of een frisse neus op te halen.

Tuin

Voorts is er een gezellige kleine omheinde tuin voorzien, met twee terrassen zodat je op ieder moment van de dag van de zon kan genieten. Een bbq behoort tot de mogelijkheden.

Carport

Er kunnen twee wagens droog geparkeerd worden onder de carport. Er is mogelijkheid om verschillende fietsen veilig te stallen.

Anthony Bourdain